Minnen

av mysurfacebook

Idag 2015 års första dag hittade jag till min stora glädje bilder som jag letat efter tidigare. I december 2007 bodde Ilkka och jag i Koli by i Norra Karelen. Vi hade fått ett stipendium som innebar fritt boende med ateljé där. Just under den nyss passerade decembermånaden har vi av någon anledning kommit tillbaka till våra minnen av just den vistelsen. Vi gjorde många vandringar tillsammans med vår hund Gubben. Oftast uppe på berget med en vidunderlig utsikt över sjön Pielinen. Här följer några bilder från den tiden: först huset som vi bodde i på övervåningen och en del av ateljén där vi jobbade.

ryynanen_huset

arbetsplats2

Vackra vyer och natur i närbild.

a_vy

pielinen

harrypotters

grenverk

isfigurer

Vy från bergbanan upp till Skidhotellet.

bergbanan

hotell

Bilder nere från sjön Pielinen.

bryggor

horisont

Inne i skogen.

stammar

relik