Halvårsjubileum

av mysurfacebook

Det har gått exakt sex månader sedan jag började den här bloggen som en sorts dokumentation av de mönster jag har sålt genom mina drygt 30 verksamma år. Jag har visat c:a 230 mönster och gjort 125 Inlägg.  Jag har många sålda mönster kvar att berätta om eller visa, mycket är så gammalt att det inte finns någon digital fil utan tygprover i stället, så nu gäller det att fotografera eller skanna in dem. En del mönster är inte producerade och de kanske ligger i någon slags mönsterbank hos mina kunder och dem vill jag inte publicera här. Idag presenterar jag tre mönster som jag har designat och ett som Ilkka har designat (se ovan!). De finns fortfarande att köpa och det är Kinnamark som är producent och distributör till återförsäljare. Ilkkas blad, Asp och min Spirea har funnits med sedan starten 2007, sen har det tillkommit Hundkäx och Tulip. Det är roligt när mönster ligger kvar länge, ibland med en ny färgställning.